Alla inlägg den 25 februari 2010

Av Constance Schärfer - 25 februari 2010 22:03

Ja idag är ingen bra dag alls... Eller jo att jag fick jobba på jobbet, det bästa jobbet finss och stället att jobba på var bra men annars är det nog ingen bra dag idag.. Pratade med vänner som visade sig att dom inte alls var några vänner uta nbar apersoner som gillar att jävlas och snacka skit om personer. Så nu har man gjort sig av med dom också. Från och med nu ska ja ta och klara mig själv och bara ha några få vänner som jag Verkligen kan lita på. Inga fler falska vänner utan bara få och riktiga vänner.


Tur att man har familjen iaf, hoppas och tror ja att jag har.. Dom börjar ju bli som mina falska vänner är känns det som. Men men jag klarar mig nog bäst själv. Blir att man åker/flyttar bort från Sveriga, bort från Alingsås,falska vänner och allt annat dåligt här för att starta ett helt nytt liv någon annanstans med nya vänner.


Nu blir det ut med hunden oc sen blir det tv tittande i sängen :)

Av Constance Schärfer - 25 februari 2010 12:28

Förlåt för att man inte har skrivit något på några dagar men vårat/ mitt internet har cp:at. Men nu så är jag tillbaka och ska skriva om det som har hänt.


I Fredags åkte jag som sagt hem och hade det väääldigt tråkigt. Började smsa med några kompisar tex henke, robert, frida m.m Väldigt roligt, då fick man lite sällskap iaf :P haha Mamma hade kört ner i diket med vår bil och var då ionte säker på om hon kunde hämta mig från bussen i gbg :S Så det blev att man kollade om henke eller robert ville vara snälla och hämta mig för att sedan köra hem mig men det gick inte :( :P haha Som tur var kunde jag köpa ett västtrafiks kort med mina norska pengar och sedan ta pendeln in till a-ås =) När man kom in blev det en väntan på mamma, tur in i skogen för att hämta lill syrran och sedan tillbaka till stationen för att hämta pappa. Väl hemma blev de en kall cola och sedan sängen :)


I lördags var jag med henke och robert hemma hos henke. Vi kollade på film och snackade lite. Som vanligt med andra ord :p haha Blev en film man inte har sett men var faktiskt lite små rolig :p haha Jag var dock ganska trött så vet inte om det var för att ajg var trött eller för att det verkligen var roligt som jag skrattade ^^ hehe Efter det blev det dags att säga godnatt och sova =)


I söndags så var jag hemma hela dagen och tog det lugnt...Eller jag skottade gården och ramlade lite då och då i snö drivorna och skrattade :p haha Är väldigt roligt att ramla i dom faktsikt dock inte när man skadar armen på cupen men :p hehe Sedan blev det mat och slapp framför tv:n och i sängen =)


I måndags åkte jag in till a-ås för att träffa frida som man inte har träffat på jätte länge =( Men det var riktigt kul att träffa henne =) Vi gick en promenad med theo till stockslycke, till maxi för att köpa godis och sedan hem till henne igen för att kolla på film :)


I tisdags så åkte jag in till a-ås alströmer för att träffa mina gamla lärare men det var inte några där förutom eva :P haha så det blev inte så många lärare man träffade men roligt att träffa henne igen iaf =) Sen blev det att man gick till jobbet (studion) för att jobba och överraska alla där :D Var hur roligt som helst att komma tillbaka dit och jobba =) Saknar de..


Igår/ onsdags var jag med henke och robert igen och som vanligt så kollade vi på film hemma hos henke... Blev Hot Fuz som både jag och henke hade kollat på innan. Vi fick besök av några tjejer, kompisar till henke och robert.. Inte så jätte länge men det var trevligt. Bestämde att det är fest hos han på lördag :) hihi Ska bli kul=)


Idag så var det tänkt att jag skulle träna i både gymmet och sedan pass med Sofia som håller i den men tyvär blev det så att sanna har blivit sjuk så jag får jobba istället :D haha tråkigt men sjukt roligt ändå :) Längtar längtar :) Mer kommer ikväll om hur det har varit idag på jobbet och överhuvudtaget :) hej svej så länge



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards