Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Constance Schärfer - 14 februari 2010 19:32

I lördags så hände det inte så mycket, jag satt framför tv:n och trodde att jag skulle vara hemma hel helgen. Men så började man smsa med jon och några andra kompisar som visserligen är i Sverige och är jätte dyrt att smsa till. Det slutade iaf med att man åkte in med 11.30 bussen till Oslo för att träffa Jon som inte kom förrän 2 timmar senare för att han blev uppringd om att han kunde få provjobba på något ställe vilket inte gick så bra. Jag gick runt i Oslo och kollade lite och hittade hårfärg som jag köpte :) Sen blev det att man gick runt lite till och slutade upp på donken :S Usch inte det bästa stället att äta på eller så men va ska man göra om man har tårkigt och är lite små sugen på något ?? Jag satt där en stund och smsade med Sandra hemma i Sverige ochblev av med massa pengar :S Det gjorde inget, kändes bara bra att få smsa med någon vän hemma i Sverige. Tack för att du finns Sandra, dubetyder mycket för mig gumman<3 Lite senare ringde Jon och sa att han är färdig med provjobbet (som ja sa tidigare inte gck så bra) och så gick man för att möta honom i stan. Han var tydligen ganska så långt bort fårn där jag var 15 minuter eller så så jag gick in på affärer och kollade lite. Hittade några snygga tröjor och så som jag vill köpa men som jag inte har råd till :(

När man träffade Jon sen efer några minuters strövande på stan så åkte vi hem till han. VI hoppade av vid Årvoll senter och kollade lite där inne, vi hittade Kikkomann som han köpte, eller rättare sagt jag köpte :P haha Han blev hur glad som helst att han har de (det är en super god kinesisk soya). Efter de gick vi hem ochvar hemma hos han en stund innan vi gick till en annan affär där han köpte lite saker han behövde för att laga mat och överleva tills hans mamma kommer nästa vecka och film =) När vi kom hem till han blev det matlagning för hans del, datorn för min del och busa för Olivers del ( katten). Det blev ris,älgkött och Kikkomann :) Hur gott som helst var de. VI kollade på en av filmerna som han köpte och sen belv det datorn för han och sängen för mig. Jag kollade på filmen igen och han lånade min dator för att söka jobb, vilket inte gick så bra tyckte han :P haha  Det dröjde inte länge tills det blev dags för att sova.


Idag blev det mer jobbsökande för Jon när han vaknade medan jag log och sov. Sen blev det frukost och ännu mer jobbsökande :P Jag la mig i sängen och somnade nästan direkt^^ haha Jag var hur trött som helst och varken han eller jag kan förstå varför jag va så trött med tanke på att jag sov bra och hade ätit. Tror jag sov halva dagen tills jag hörde att hans mamma ringde honom, då vaknade jag till men låg fortfarande i sängen och halv sov. Vid 13.00 åkte vi in till Oslo för att hna skule söka jobb på Operan, i deras resturang där. När iv kom dit så blev vi väldigt imponerade på hur stort och fint det var där. En av kökscheferna visade oss/Jon runt i ett av köken han möjligtvis kommer få jobba i  och innan vi gick så pratade dom lite till och sen sa vi hejdå. Jon blev väldigt glad för det kändes väldigt bra för han, ochför mig för den delen. Vi gick upp på taket av Opera huset för att kolla på den fina utsikten och ta kort. När vi var påväg tillbaka in till sentrum så ringde han en kompis för att kolla vad han gör och kom sedan på att det är alla hjärtnas dag idag när hans kompis sa att han är med sin flickvän och firade alla hjärtans dag. Jon hade tydligen glömt av det helt och hållet :/ :P hehe Efter att dom hade pratat färdigt så tyckte både han och jagatt det är synd att varken han eller jag har pengar för annars så tänkte han att vi sulle gå till en vldigtdin och mysig resturang och äta där. Klockan gick och det blev dags för migg att åka hem till Dröbak och för han att åka hem till sig. Han ska upp tiddigt för att jobba och jag ska upp tidigt dock inte lika tidigt som han men. Han följde mig till bussen och gick när den kom och jag gick på bussen. Min helg var helt underbar fast att det inte blev någon alla hjärtans dag firande, men va fan jag är singel och har inte någon direkt att fira den med förutom mina vänner :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards