Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Constance Schärfer - 10 februari 2010 21:29

Idag har det varit väldigt lugnt. Gick upp 08.00 ca för att jobba till 09.00, sen var man ledig fram till 14.30 enligt schemat. Det blev att man gick och duschade vid 09.30 och sen frukost. Efter de blev det upp till tv:n för att kolla lite på tv och ta det lugnt. Senare på dagen blev det att man gick ner till sitt rum för att vila, (svimmade nästan) och lite senare så kom polakerna för att fixa mer i huset. Gick inte att göra något i köket när dom var där :P haha Dom tog bort golvet där man står och lagar mat så det gick inte att laga mat..Tur att det bara var jag somvar hemma och inte barnen också. Var väldigt skönt att vara ensam hemma idag och få ta det lugnt utan att behöva kolla va barnen gör och allt, men ändå lite tråkigt. Bllir segt att sitta vid tv:n hela tiden efter ene stund eller att sitta vid datorn. Går inte vara där uppe heller när dom håller på att ta bort golvplattorna, speciellt inte när man har huvudverk och är små dålig än :(


När barnen kom hem vid 16 så blev det matlagning, ett försökt till de iaf i det dammiga och golvlösa köket :P haha Det blev spaghetti och köttbullar och något annat som jag inte kommer ihåg. Det var väldigt got iaf, smakade på det där konstiga ^^ haha Sen blev det tv för barnen,mufins för alla (mig och barnen) och lite senare spel och lek =) Blev även läs stund för mig och Emma =) Jätte mysigt. Hon var så trött när hon kom hem får barnehagen idag.


Nu sitter jag här nere i mitt rum och längtar hem. Saknar mina underbra vänner och familj hemma i Sverige. Jobbet mitt där och alla mina underbara kollegor och barn där. Ska bli skönt att komma hem till mamma och hennes goda mat :) Blir att man åker till jobbet med någon dag senare för att träna och hälsa på där. Fick order av min chef där att jag måste komma och hälsa på, jag får inte vara borta ett halv år utan att komma dit och hälsa på. Dom är så otroligt snälla på jobbet. Nä det ska bli skönt att man bara jobbar en vecka till sen blir det hem resa till Sverige,familj,vänner och jobb =) Ska på filmkväll hos några kompisar någon helg med när man har kommit hem till Sverige, ska bli jätte roligt. Dom kan jag alltid räkna med oavsett vad och det känns så skönt att veta de.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards