Alla inlägg den 20 augusti 2012

Av Constance Schärfer - 20 augusti 2012 21:37

Idag gick man upp vid 5 för att försöka sig på att äta frukost innan det var dags att åka iväg till Stora Höga och Stenungsund för lokalvisning. Var tidig i Stora Höga så hann ta det lugnt ochförsöka bli svalare/kallare då det var varmare där än hemma. Fick nycklar m.m för lokalen i Stora Höga och i Stenungsund blev det bara visning av lokal och lite så. Träffade en kompis efter de innan man åkte hem till Alingsås och Bälinge. SKulle träffa en av dom allra mest underbara killarna jag känner när jag kom in till Alingsås men det blev för sent :/

Blev till att skriva ut anställnings avtal och koreografipapper när jag kom hem samt försöka överföra alla jobb låtarna till mobilen vilket inte alls gick av någon himla anledning :S försökte ett tag men sen gav jag upp efter många misslyckade försök.


Nu sitter jag i sängen framför tv:n och tar det lugnt. Försöker smälta och förstå ett förslag jag precis har fått av en killkompis/pojkvän ?. Vet inte vad jag ska svara på de eller så, är både chockad och glad. Ååååh jag vet vad jag ska svara på de !? :S :O nä blir till att lägga sig och sova och tänka/fundera på det här förslaget jag fick idag.

Ovido - Quiz & Flashcards