Alla inlägg den 28 april 2013

Av Constance Schärfer - 28 april 2013 23:56

Idag hade vi Funkykidz och Bliss show som avslutning för terminen. Alltid lika roligt, alltid lika mycket att göra, lika många glada barn/föräldrar och alltid massa folk ! Satt först vid ingången tillsammans med en av cheferna och sålde biljetter, fixade beställning av DVD:n och återanmälningar för nästa termin. Efter det var klart blev det att springa in i aluan där vi var för att hjälpa till där lite med att få upp/ned alla barnen från scen samt hjälpa dom på toa om så skulle behövas. Sen när våra maskotar skulle upp på scen, Funky och Funkylina blev det att hjälpa dom och ta kort. Efter allt blev det att springa ut igen för att fortsätta med återanmälningar och DVD.

När alla har åkt blev det att hjälpa till med att städa, plocka ihop våra grejer och sedan bära tillbaka allt till Hälsostudion där vi har våra saker. Skriva alla timmar jag jobbat denna månaden, räkna ihop timmarna och sedan lämna in den för att efter de åka hem och ta det lugnt tillsammans med familjen.
Som sagt, alltid lika roligt med showen men alltid lika jobbigt att säga hejda till mina små dansare och alla dom andra med för den delen !

Ovido - Quiz & Flashcards