Alla inlägg under april 2013

Av Constance Schärfer - 30 april 2013 19:55

Idag har det blivit lite jobb och firat mamma en stund på förmiddagen med lunch. På morgonen fick hon sin present från mig sedan åkte vi in till stan för att äta på en kinarestaurang innan jag skulle jobba.
Nu efter jobbet fortsätter vi med firandet tillsammans med syster som fyllde år igår och pappa. I morgon fortsätter vi igen tillsammans med storebror, hans tjej och förhoppningsvis vår äldsta moster :-)

Av Constance Schärfer - 29 april 2013 13:34

Idag fyller min fina och underbara lilla syster 17 år ! :-D kan inte fatta att hon redan är 17. Detta ska firas lite lätt med mat ute på stan som hon själv får bestämma, sedan presenter hemma och efter de smörgåstårta till kvällsmat :-) på onsdag blir lite större firande då vår bror, hans tjej och vår äldsta moster kommer hit :-)

Av Constance Schärfer - 28 april 2013 23:56

Idag hade vi Funkykidz och Bliss show som avslutning för terminen. Alltid lika roligt, alltid lika mycket att göra, lika många glada barn/föräldrar och alltid massa folk ! Satt först vid ingången tillsammans med en av cheferna och sålde biljetter, fixade beställning av DVD:n och återanmälningar för nästa termin. Efter det var klart blev det att springa in i aluan där vi var för att hjälpa till där lite med att få upp/ned alla barnen från scen samt hjälpa dom på toa om så skulle behövas. Sen när våra maskotar skulle upp på scen, Funky och Funkylina blev det att hjälpa dom och ta kort. Efter allt blev det att springa ut igen för att fortsätta med återanmälningar och DVD.

När alla har åkt blev det att hjälpa till med att städa, plocka ihop våra grejer och sedan bära tillbaka allt till Hälsostudion där vi har våra saker. Skriva alla timmar jag jobbat denna månaden, räkna ihop timmarna och sedan lämna in den för att efter de åka hem och ta det lugnt tillsammans med familjen.
Som sagt, alltid lika roligt med showen men alltid lika jobbigt att säga hejda till mina små dansare och alla dom andra med för den delen !

Av Constance Schärfer - 23 april 2013 16:37

Sitter på jobbet med min praktikant och har inget att göra överguvudtaget mer än väntan på att medlemmar och deras barn ska komma. Det man istället gör än jobba är att sitta ute på bloggen och kolla kommentarer. Den senaste kommentaren var om sebbe ( han jag var tillsammans med samt bodde med men dumpa mig på fb chatten ) redan nu skaffat en ny tjej ?!
Hur jävla snabbt gick inte detta då ?
Tja en sak som är säkert iaf, jag kan inte ha betytt något alls för honom mer än möjligtvis sex och någon att komma hem till möjligtvis.
Vet inte hur jag känner just nu för det här men något är det och väldigt blandat.

Åt ena sidan är jag glad för honom ( konstigt nog ) åh andra sidan är jag sjukt arg, ledsen, sårad, besviken, ja alla känslor på en och samma gång. Vet inte riktigt och man ska skriva till honom " grattis till den nya tjejen/erövringen " eller strunta i att skriva något alls. Han trots allt hur jag känner och allt men ändå. Har sådan stor lust till att skriva de men samtidigt vet jag att det är onödigt att göra de.
WTF liksom !!!

Av Constance Schärfer - 17 april 2013 16:13

För bara några dagar sedan bestämde jag mig för att söka in till förskolelärarutbildningen och sökte strax därefter också in. Nu är bara den långa väntan på att få reda på resultatet och om jag kommit in.

Jag har idag även varit på jobbet för intervju för en ny tjänst där, vilket jag tyckte att det ändå gick bra. Nu är även där en liten väntan innan man får reda på om man fick tjänsten eller inte. Efter de blev det ett träningspass i gymmet för rygg och armar :-)

Nu är det snart våffelätning och slapp framför tv:n. Imån är det möte med några instruktörs kollegor och sadisterna så vi kan planera inför nästa veckas show.

Av Constance Schärfer - 10 april 2013 23:21

Nu har även jag tatuerat mig, den andra i familjen. Den är kanske inte den coolaste, fräckaste eller så men den är personlig, snygg och betyder något för mig.
Nu väntar vi på att vår syster ska göra de också ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards