Alla inlägg den 21 juli 2014

Av Constance Schärfer - 21 juli 2014 18:33

Ja då åkte jag iväg med Erik igår kväll för att bada/doppa oss vid 23 tiden. Var mysigt, små kallt men också skönt. Första gången för i år och första gången på 3-4 år för min del. Undrar när nästa gång blir.

Jag doppade mig bara typ och gick sedan upp medan han simmade ut till flottan och hoppade och simmade. Jag som inte brukar bada så värst mycket tog mig mitt vanliga dopp, stod och kollade efter honom och gick sedan upp tråkigt nog ( tyckte han :P ). Nästa gång får bli lite tidigare så vi verkligen kan bada och ha det nice.

Efter badet åkte vi hem till honom för att se på en film jag inte kommer ihåg vad den heter men bra och konstig var den :P blev lite sent till sängen dock då han skulle upp och jobba vid 10 och vi la oss inte förrän vid 2 OBS ^^ hehe

Nu har jag vaknat efter en stunds vila ( var sjukt trött efter i lördags då Disney maratonet var ) och ska ner för att ätatror jag. Smsa lite med Erik när han slutat jobbet och kolla tv innan det blir sova igen. Hoppas ni har det underbart i solen och sommarvärmen och njuter till fullo för det gör jag !!

Lite bilde från igår och tidigare i veckan kommer ( dock inga från maratonet tråkigt nog :-( ).

Puss på er ! ?? <3 ?

Ovido - Quiz & Flashcards